Nog 3 weken!
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
29 Januari 2008 | Nederland, Losser
Dan gaat ons grote avontuur beginnen.
Bijna alles is inmiddels geregeld:
stage, huisvesting, verzekeringen, vacciniaties..
Op deze site zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen..
Onderaan ieder bericht kun je een reactie plaatsen. Doe dat vooral, vind ik namelijk erg leuk:)
Met de nodige spanning en veel zin zal ik me de komende weken voorbereiden op de grote reis!
Groetjes, Ingrid
31 Januari 2008 - 08:10
Albert ;)
Echt leuk idee dit! Ook wel een idee voor mij..
Nog eventjes he, dan gaan we al.
Zie je de 7e! x -
31 Januari 2008 - 16:19
Charlotte:
haaj meis!
gaaf zeg!:)een site waar ik jou verhalen op bij kan houden..leukleuk!!!
erg spannend allemaal..
zie je voor de tijd nog wel..!
alvast heeeel veeel plezier!!
dikke kusj -
03 Februari 2008 - 23:52
Marloes:
Hee Meis,
Super spannend! Maar ook een heel leuke ervaring voor je natuurlijk! Ik vind het maar niks hoor dat ik je 3 maanden niet zie:( Maar op deze site kan ik je mooi volgen! Kus -
06 Februari 2008 - 10:02
Je Liefste Zwager:
Dag lief zusje, maak je maar niet te veel zorgen; het wordt echt vet !!
Wel veel foto's plaaten hè, dan kunnen we het allemaal mooi meebeleven.
p.s. leuke foto...
Rogier -
06 Februari 2008 - 12:43
Irma:
Hey Ingrid,
spannend he? Ik heb mijn mailadres ook ff toegevoegd zodat ik je een beetje kan volgen.
Ik wens je heel veel plezier! Geniet ervan! Zullen wij ook doen ;)
Groetjes Irma -
10 Februari 2008 - 08:55
Jorieke Tulk:
Hey Ingrid,
Toevallig keek ik op je hyves en zag ik dat je naar suriname ging binnenkort...
Ik denk laat ik maar eens een kijkje nemen op je site...
Heel veel succes, maar je zult het vast wel naar je zin hebben...
Jorieke -
14 Februari 2008 - 12:44
Evelien:
Heey Ingrid!
Nog een paar daagjes en jullie zitten in het vliegtuig richting Suriname, spannend!!
Heel veel plezier!!
Groetjes Evelien -
15 Februari 2008 - 19:58
John&Son Nanique&Ber:
Ingrid, heel veel plezier. We hebben de site gevonden en wachten vol spanning op alle leuke verhalen en foto's -
16 Februari 2008 - 12:36
Erna:
Hai Ingrid.
Wat een verrassing dat ons nog even goeiedag kwam zeggen met die heerlijke appelflappen! Echt heel leuk.
Voor nu wens ik je vast een hele goede reis, en tot hoors.
Kleffe zoenen van iedereen van Ulenkate 5! -
17 Februari 2008 - 19:44
Ageeth :
He Ingrid,
Voor jou ook nog twee nachtjes slapen en dan hup naar Paramaribo, leuk leuk!
Ik wens jullie heel erg veel plezier en goed op elkaar passen he! Tot dinsdag op Schiphol.
Groetjes Ageeth (zus van Willemijn)
18 Februari 2008 - 15:20
Tineke:
Meisje,
Heel erg veel plezier daar in het verre Suriname! En ook alvast een goede reis! :) Ik kijk uit naar je verhaaltjes en foto's!
Kuss -
18 Februari 2008 - 15:55
Charlotte:
haj meis..
oeeh nog 1 dagje thuis!!
wat spannend..
geniet er nog maar ff van;)!
zaterdag was erg gezellig:)
tot zo nog maar ff..!!
kusj(K) -
18 Februari 2008 - 16:23
Carolien:
Ja dat was je laatste dag dan he ;). Het is heel raar, weet wat het is.
Ik hoop dat je het een beetje naar je zin hebt.
Als je nou terug bent, kom dan ff bij mij. Je kunt hier echt op elke hoek van de straat Oreo's kopen!
Veel plezier Albert
xx -
18 Februari 2008 - 19:42
Else :D:
Heee meid!!
Ooooh.. had je allang niet meer gesproken, toen kwam ik je regelmatige tegen in de bus en nu.. ga ik je weer 3 maanden niet zien!! :O
Toevallig zag je mij vandaag nog even bij de C1000 en heb je al heel veel succes gewenst.. maar nu toch nog maar even een keer hoor, hihi!! ;)
Heel veel plezier en succes meid!!
Lijkt me een super ervaring!! :D
Hoop snel hier iets van je te lezen, ga je volgen hoor!! :)
Fijne vlucht morgen en hopelijk gaat alles zoals gepland, maar ik heb er alle vertrouwen in!!
Kus (K) mij_ xx -
18 Februari 2008 - 20:10
Marleen:
Hoi Ingrid!!
Oe je ligt vast al wel te slapen nu, te dromen over hoe het in Suriname zal zijn.
Ik hoop dat je een goede vlucht hebt en dat je veel leuke dingen mag zien. Over een half jaar mogen Dagmar en ik de ervaring met je delen. Onwijs veel plezier gewenst in Suriname!:D
Groetjes Marleen (je klasgenootje) -
18 Februari 2008 - 21:00
Willemijn:
Heeee reisgenoot :)
Nog 1 nachtje slapen en dan is het ECHT zover!!! Spannend, maar ik heb wel heel veel zin! We gaan er een hele leuke tijd van maken :)
Nou eigenlijk wilde ik al naar bed, maar ben nog steeds met van alles bezig......
Je kent dat vast wel ;)
Maar ik zie je morgenochtend en dan gaat ons avontuur beginnen!
xx Willemijn -
19 Februari 2008 - 08:42
Tessa:
Ing!!
Vandaag gaat t echt gebeuren !!! :D:D
Heeeeeeeel veel plezier en succes !
Het wordt vast super mooi!
Ik ga je missen deze maanden :P
Dikke kus voor jou !
19 Februari 2008 - 13:46
Carolien:
Lange vingers hebben ze hier ook, precies zoals in Nederland, jammie :)
Goed aangekomen?
xx -
19 Februari 2008 - 17:10
Marloes:
Hee meid, nog een paar uur vliegen en dan ben je er!! Hoe is de reis gegaan en hoe was het afscheid vanmorgen? Ik ben heel benieuwd naar alles! Ik hoor snel van je! Dikke kus -
19 Februari 2008 - 17:44
Mama Lida:
Welkom Ingrid in Paramaribo. Ik hoop dat jullie een hele goede reis hebben gehad en dat jullie daar op dat "warme " vliegveld netjes opghaald zijn. Wij zijn hier allemaal heel benieuwd naar jullie verhalen. Doei, doei ! -
19 Februari 2008 - 18:29
Else:
Hee meid!
Nou, echt toevalliger kan het niet he, haha.. om je vanmorgen nog even op het station te treffen! :)
Ik hoop dat je een goede reis/vlucht hebt gehad en benieuwd hoe het daar is!
Wacht gewoon je verhaal af..
Kus, mij xx -
20 Februari 2008 - 09:16
Anne-Marleen:
He Ing!
Goed aangekomen?! Vast wel. Het zal nog wel even wennen zijn..! Ik had je nog willen smsen, maar wist niet wanneer je niet meer bereikbaar zou zijn.. Nu las ik al de reacties en toen dacht ik; dat is natuurlijk ook een manier! Ik wens je echt heel veel succes en zal veel aan je denken!
Liefs en dikke knuffel,
leen -
20 Februari 2008 - 10:02
Rogier:
Dag lieverd,
ik hoop dat de reis een beetje aangenaam is geweest en dat het huis net zo mooi is als op de foto's. We waren de hele dag een beetje van slag omdat je weg bent gegaan haha
Dikke zoen Rogier -
20 Februari 2008 - 11:31
Chrystie:
Hey Ingrid!
Zie dat je nu echt weg bent! Ik hoop dat je een geweldige tijd daar tegemoet gaat. Maar daar ben ik wel zeker van:)
Heel veel succes en ik zal he verhalen zeker gaan lezen!
Liefs Chrystie -
20 Februari 2008 - 12:29
Harry En Diny:
Hallo daar in het verre Suriname.Goede vlucht gehad?Zijn erg benieuwd naar je eerste indrukken en ervaringen.Tot ziens over enkele weken,verheugen ons er erg op!Liefs van ons. -
20 Februari 2008 - 17:15
Stephanie:
Hey Ingrid,
Je zit nu echt in Suriname:D! Heb je een goede vlucht gehad? En hoe is het huisje, heb je warm water:P? Lekker weertje? Ben benieuwd naar je verhalen en zal zeker af en toe je site bekijken. Heel veel plezier en succes volgende week met stage.
Groetjes Stephanie